reizen

Tillie’s tip: Domaine Saint Fort, Frankrijk

Op zoek naar dat ene fijne adresje waar nog niet alle Nederlandse toeristen naartoe rennen? Dan ben je bij ‘onze’ TillieTip aan het juiste adres. Ze bespaart je de zoektocht en tipt je in Europa 'dat ene vakantieadresje'. Dit keer Domaine Saint Fort, Lauzerte, Frankrijk.

Na een korte vliegreis of een aantal uur blazen op de Franse autoroute, kom je in de omgeving zoals je die graag ziet op vakantie. Idyllische kronkelwegen leiden je door het prachtige landschap van de Lot en Tarn-et-Garonne naar Lauzerte. Met het Domaine Saint Fort in zicht, weet je het zeker: dit wordt een geweldige vakantie! Het domaine ligt namelijk op een heuvel met adembenemend uitzicht op een vallei. Ooit was het domaine onderdeel van de Église Paroissiale Saint Fort. Een kerkje uit de dertiende eeuw. De klokken van de kleine kerk luiden niet meer, maar zij pronkt nog wel met al haar oudheid op de heuvel. Vanaf juni 2012 heeft het domaine een nieuwe bestemming als vakantieverblijf met chambres d’hôtes. Ik heb al een voorproefje gehad en wil je dit adresje echt niet onthouden! Hans en Annelies zorgen namelijk voor een uitermate verzorgd en gezellig verblijf! Zij laten je graag meegenieten van het goede Franse leven. Begin de dag met een vers ontbijt en een duik in het zwembad. Bezoek de mooie steden in de buurt. Proef de eerlijke Franse keuken bij de table d’hôtes. Feest mee tijdens de festivals. En struin over Franse marktjes waar je geheid een geweldig brocant meubelstukje scoort. Dit is echt een plekje waar je graag komt en liever niet weg gaat. Je slaapt hier vanaf circa €80 euro per nacht of €500 per week. Domaine Saint Fort, Lauzerte, Frankrijk, Domainesaintfort.com. Foto & tekst door Tillie Tip - www.www.tillietip.nl

Favoriet adres


HIPPE KIPPE, VELP

Fijn adres voor jezelf én je kinderen! Hippe Kippe heeft en winkel en een webshop vol merken merken als; Supertrash, Yarn Unit, Odd Molly, Imps&Elfs en Kids Case.

Meer adresjes...

agenda november

alle rommel- en vintagemarkten op
een rij

Tips zijn altijd welkom!
esther@jansenmagazine.nl


HIP EN HANDGEMAAKT MARKT GRONINGEN
Zondag 4 november
diezijn-leuk.nl


SUNDAY MARKET WESTERGASFABRIEK AMSTERDAM
Zondag 4 november
Herfstshopping, theater and good food
sundaymarket.nl


TWEEDEHANDS KLEDING BEURS ARNHEM
Zondag 4 november
De grootste beurs van Arnhem en omstreken!
sonsbeekkids.nl


HOLY STITCH! LEEUWARDEN
Zaterdag 10 en zondag 11 november
Fröbelen is niet stoffig… Juist niet!
holystitch.webklik.nl


LEEUWENHORST WINTERFAIR NOORDWIJKERHOUT
Zaterdag 17 en zondag 18 november
Brocante, serviezen, tafelkleden… Alles om in de sfeer van de winter te komen.
b-event.nl


FEELGOOD MARKET EINDHOVEN
Zondag 18 november
Bruisende markt vol design, fashion en vintage.
feelgoodmarket.nl


KERT-FAIR HAARZUILENS
21 t/m 25 november
Bruisende markt vol design, fashion en vintage.
countrychristmasfair.nl


VERZAMELAARS- JAARBEURS UTRECHT
Zaterdag 24 en zondag 25 november
Ruim 2000 kraampjes met alles wat er maar te verzamelen valt!
verzamelaarsjaarbeurs.nl


Laatste
berichten