reizen

Indonesië-on-a-budget

De indrukwekkende cultuur, bijzondere mensen en tropische stranden van Indonesië, een ervaring die je nooit zult vergeten. Zal wel veel geld kosten? Dat hoeft niet! Lees snel onze tips over goedkope hotels, lekker & voordelig eten, bijzondere excursies met een scherpe prijs en tips voor het boeken van goedkope vliegtickets Indonesie. Goedkoop naar Indonesie - het kan.

Vliegtips & last minute reizen Goedkoop naar Indonesie reizen tip 1: boek je vliegticket op tijd, het liefst een half jaar van tevoren. Last minute aanbiedingen gelden vaker voor bestemmingen dichter bij huis, bij een lange vlucht werkt het vaak anders om: hoe vroeger hoe goedkoper. Toch een last minute boeken? Kijk dan bij Arke Reizen, zij bieden vaak wel goedkope last minutes aan naar Indonesie. Ook een tip is om te kijken naar vliegbestemmingen in de buurt. Zo kan het zomaar zijn dat een vliegticket naar Jakarta goedkoper is dan een vliegticket naar Bali. Je kunt er dan een vliegticket Jakarta - Bali bijboeken. Zo'n binnenlandse vlucht boek je voordelig bij NRV. Om te vergelijken welk vliegveld het voordeligst is kijk je op de website VliegenNaar.nl. Vul bijv. Jakarta in en klik in de landkaart, je krijgt de omliggende vliegvelden met bijbehorende prijzen te zien. Ook kun je bij World Ticket Center kijken, hier worden vliegtickets van verschillende airlines vergeleken. Voor een goedkope vliegreis naar Indonesië is dus enig onderzoek vereist..

Overnachting tips Op de Indonesische eilanden kun je, met wat zoekwerk, vaak goed en goedkoop een hotel vinden. Denk er wel aan dat in de toeristische plaatsen de prijzen van luxe hotels vaak oplopen en zelfs tegen de Westerse prijzen aanzitten. Daarom hier een aantal tips over hoe je de beste goedkope hotels kunt vinden op:

De reizen van Arke naar Indonesie zijn vaak erg voordelig als je als basis van je reis kiest voor een strandvakantie (en vanuit je hotel kan je mooie dagexcursies maken). Zo boek je hier een 10-daagse reis incl. vlucht, hotel en ontbijt naar Bali al vanaf 750,- a 800,-! Voor goedkope rondreizen en combinaties is de goedkoopste vaak Azië specialist 333 Travel.

Wanneer je écht goedkoop wilt overnachten dan moet je in Indonesië letten op de woorden Losmen en Penginapan, dit zijn accommodaties waar je vaak de badkamer (Mandi) deelt met anderen. Er staat dan een grote bak met water en een plastic steelpannetje, waarmee je het water uit de grote bak schept en over je heen gooit. Een kamer boek je al vanaf €4,- (als het niet minder is)!

Een Wisma is luxer dan een Losmen, je kunt het een redelijke middenklasse hotels noemen. Een Wisma wordt vaak gerund door Chinezen en onderhandelen over de prijs is hier goed mogelijk, zeker in het laagseizoen.

De mooiste souvenirs Verblijf je in één van de toeristische badplaatsen op bijvoorbeeld Bali? Koop hier dan nooit souvenirs! Die zijn vele malen duurder dan de souvenirs die je vind op de central market in Denpasar. Bovendien vind je hier mooiere spullen, wat dacht je van de prachtige batik stoffen, sieraden, kleding en Indonesische schilderijen (die je makkelijk kunt oprollen voor in het vliegtuig)?

Voor nog veel meer tips kun je kijken op: surprisetickets.nl/reizen/goedkoop-naar-indonesie

Favoriet adres


HIPPE KIPPE, VELP

Fijn adres voor jezelf én je kinderen! Hippe Kippe heeft en winkel en een webshop vol merken merken als; Supertrash, Yarn Unit, Odd Molly, Imps&Elfs en Kids Case.

Meer adresjes...

agenda november

alle rommel- en vintagemarkten op
een rij

Tips zijn altijd welkom!
esther@jansenmagazine.nl


HIP EN HANDGEMAAKT MARKT GRONINGEN
Zondag 4 november
diezijn-leuk.nl


SUNDAY MARKET WESTERGASFABRIEK AMSTERDAM
Zondag 4 november
Herfstshopping, theater and good food
sundaymarket.nl


TWEEDEHANDS KLEDING BEURS ARNHEM
Zondag 4 november
De grootste beurs van Arnhem en omstreken!
sonsbeekkids.nl


HOLY STITCH! LEEUWARDEN
Zaterdag 10 en zondag 11 november
Fröbelen is niet stoffig… Juist niet!
holystitch.webklik.nl


LEEUWENHORST WINTERFAIR NOORDWIJKERHOUT
Zaterdag 17 en zondag 18 november
Brocante, serviezen, tafelkleden… Alles om in de sfeer van de winter te komen.
b-event.nl


FEELGOOD MARKET EINDHOVEN
Zondag 18 november
Bruisende markt vol design, fashion en vintage.
feelgoodmarket.nl


KERT-FAIR HAARZUILENS
21 t/m 25 november
Bruisende markt vol design, fashion en vintage.
countrychristmasfair.nl


VERZAMELAARS- JAARBEURS UTRECHT
Zaterdag 24 en zondag 25 november
Ruim 2000 kraampjes met alles wat er maar te verzamelen valt!
verzamelaarsjaarbeurs.nl


Laatste
berichten