mode

Weekday = Jansen

De afgelopen weken stonden de kranten er al vol van; Grote internationale modeketens komen naar onze hoofdstad! Voi (Haarlemmerstraat) is al geopend, wanneer Forever21 (RokinPlaza) en Abercrombie & Fitch (Leidsestraat) de deuren opengooien is een groot mysterie dat angstvallig geheim wordt gehouden. Maar de allerleukste is toch echt Weekday en die is op de allerlaatste dag van augustus geopend aan het Rokin 84!

Deze hippe kledingketen ontstond ooit als een piepkleine jeanswinkel in een buitenwijk van Stockholm, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationale formule met verschillende lijnen. Weekday heeft op dit moment zes verschillende kleding- en accessoirelabels voor mannen en vrouwen: MTWTFSS WEEKDAY, Cheap Monday, MTWTFSS WEEKDAY COLLECTION, Weekday Vintage, Weekday Collaboration enWeekday Storemade.

Maar het allerleukste van Weekday is dat ze eigen collecties hebben voor een zacht prijsje (tussen H&M en COS in) én ze verkopen geselecteerde tweedehands kleding en vintage!

Vintage en tweedehands gecombineerd met nieuwe mode die heel erg up-to-date is. Dat is volgens ons het mooiste wat er is! Fashionvictory, zoals wij dat noemen. Daarom zeggen wij WEEKDAY = JANSEN. WE LOVE WEEKDAY!

Esther: ‘Aangezien ik na mijn eerste ontmoeting met Weekday nog een restje geld over had, ben ik linea recta doorgewandeld naar de Thaise wonderdames van de nagelsalon om de hoek. Een uurtje later stapte ik weer naar buiten met keurige handjes en voetjes. Het is een beetje kortzichtig maar gelukkiger kon ik op dat moment niet worden. Helemaal opgeladen om het ‘spitsuur’ (van 5 tot 7: vermoeide kindjes opvangen, eten, badderen, voorlezen etc) met de kleine mannen te beginnen, sta ik even later op de creche. En ben dan toch nog weer gelukkiger dan een uurtje daarvoor.’

Favoriet adres


HIPPE KIPPE, VELP

Fijn adres voor jezelf én je kinderen! Hippe Kippe heeft en winkel en een webshop vol merken merken als; Supertrash, Yarn Unit, Odd Molly, Imps&Elfs en Kids Case.

Meer adresjes...

agenda november

alle rommel- en vintagemarkten op
een rij

Tips zijn altijd welkom!
esther@jansenmagazine.nl


HIP EN HANDGEMAAKT MARKT GRONINGEN
Zondag 4 november
diezijn-leuk.nl


SUNDAY MARKET WESTERGASFABRIEK AMSTERDAM
Zondag 4 november
Herfstshopping, theater and good food
sundaymarket.nl


TWEEDEHANDS KLEDING BEURS ARNHEM
Zondag 4 november
De grootste beurs van Arnhem en omstreken!
sonsbeekkids.nl


HOLY STITCH! LEEUWARDEN
Zaterdag 10 en zondag 11 november
Fröbelen is niet stoffig… Juist niet!
holystitch.webklik.nl


LEEUWENHORST WINTERFAIR NOORDWIJKERHOUT
Zaterdag 17 en zondag 18 november
Brocante, serviezen, tafelkleden… Alles om in de sfeer van de winter te komen.
b-event.nl


FEELGOOD MARKET EINDHOVEN
Zondag 18 november
Bruisende markt vol design, fashion en vintage.
feelgoodmarket.nl


KERT-FAIR HAARZUILENS
21 t/m 25 november
Bruisende markt vol design, fashion en vintage.
countrychristmasfair.nl


VERZAMELAARS- JAARBEURS UTRECHT
Zaterdag 24 en zondag 25 november
Ruim 2000 kraampjes met alles wat er maar te verzamelen valt!
verzamelaarsjaarbeurs.nl


Laatste
berichten